Pärnakas aitab olümpia koju tuua

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust pärit Steiv Silm aitab vahendada kodumaale nii Eesti olümpiasportlaste tegemisi, toota pilti Kanal 2 “Olümpiastuudiosse” kui näidata kõike muud põnevat, mis Pyeongchangis sünnib.
Pärnust pärit Steiv Silm aitab vahendada kodumaale nii Eesti olümpiasportlaste tegemisi, toota pilti Kanal 2 “Olümpiastuudiosse” kui näidata kõike muud põnevat, mis Pyeongchangis sünnib. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sotši taliolümpia lõpu­tseremooniast möödunud 1447 päeva on lennanud linnutiivul ja tänasest elavad spordisõbrad kahe nädala jooksul kaasa spordimaailma kvintessentsile ehk Lõuna-Korea Pyeongchangi suurvõistlusele.

23. taliolümpial võistleb ligemale 3000 sportlast 92 riigist. Iga nelja aasta järel toimuvat spordipidu jälgivad sajad miljonid huvilised kõikjal maailmas.

Nagu igas maailma sadamas kohtab väidetavasti vähemalt üht eestlast, on Pyeongchangis kohal Pärnust pärit mees. Teleoperaator ja monteerija Steiv Silm kuulub olümpial Eesti Meedia üheksaliikmelisse delegatsiooni ja aitab­ kauge maa tagant vahendada nii kaasmaalaste tegemisi kui kõike muud põnevat, mis olümpiamängudel sünnib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles