![Pärnu restorani Noot kokal Piret Pussel ideedest, mida pidulikul üritusel külalistele pakkuda, puudu ei tule.](http://f12.pmo.ee/j2AQ-Eb-oeVK5uCZqA0VygXGgIs=/1442x0/filters:focal(274x63:659x592):format(webp)/nginx/o/2018/02/08/7557155t1ha6d9.jpg)
Eesti Vabariigi 100. aastapäeval Tartus Eesti Rahva Muuseumis president Kersti Kaljulaidi vastuvõtul pakub hõrgutisi kolm Pärnu kokka, kes serveerivad kutsututele roogi lihaveisest, hirvelihast, siiast, kohast ja metsaandidest.
Eesti Vabariigi 100. aastapäeval Tartus Eesti Rahva Muuseumis president Kersti Kaljulaidi vastuvõtul pakub hõrgutisi kolm Pärnu kokka, kes serveerivad kutsututele roogi lihaveisest, hirvelihast, siiast, kohast ja metsaandidest.
Restorani Noot kokk Piret Pusse pakub riigipea külalistele kolme sorti ampse, millest ühes annab tooni siiakala, teises kitsejuust ja kolmandas kukeseened muude metsaandidega.