Ajakirjanikud otse-eetris: Tragöödias hukkunute lähedased ei tohi jääda toeta

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munalaiu sadama lähistel vahel vajus kaubik kuue inimesega läbi jää, neli inimest hukkus.
Munalaiu sadama lähistel vahel vajus kaubik kuue inimesega läbi jää, neli inimest hukkus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tänases "Aktuaalne Pärnumaal" saates oli üheks jututeemaks tragöödia merejääl, mille puhul toonitasid ajakirjanikud, et hukkunute lähedased ei tohi jääda abi ega toeta.

Reporter Meelis Kalme, kes panustas õnnetuse kajastamisse ja kõneles hukkunuid tundnud inimestega telefoni teel, märkis napilt, et need olid väga rasked vestlused.

Siiri Erala lehe arvamustoimetusest pani kogukonnale ja ametnikelegi südamele, et pereliikmed kaotanud inimesed ei tohiks jääda toeta. Vaja võib olla nii emotsionaalset kui majanduslikku tuge.

Samuti kõneldi Tõhela-Ermistu kaitseala piirangute karmistamise plaanist, mis kohaliku kogukonna ajanud tagajalgele. Ajakirjanike hinnangul on valulise reaktsiooni tekitanud viltu läinud kommunikatsioon ja seni sisuta jäänud kaasamine.

"Aktuaalne Pärnumaal" on eetris igal reedel kell 11.30 ja saadet juhib Regina Atka-Jaakson Tre Raadiost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles