Vahur Mäe: Võidupüha tuleb see aasta teistmoodi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäe istumas linnakodaniku majas, kus võetakse vastu nii mõnigi tähtis otsus.
Mäe istumas linnakodaniku majas, kus võetakse vastu nii mõnigi tähtis otsus. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Pole ime, et Pärnu linnavolikogu liikme, spordiliidu projektijuhi, sõudeliidu toimetaja ja Kahe Silla klubi peakorraldaja Vahur Mäe tööpäevad venivad pikemaks kui kümme tundi. Kui rabada nii mitmel rindel­ korraga, lähevad juuksedki halliks või kukuvad sootuks peast. Stressi tundemärgid?

Mis on teie eluunistus?

Mul on unistusi eri valdkondades. Ma tahan olla elukestev liikuja, tahan olla vitaalne ka vanahärrana.

Töös tahan spordijuhtimisse panustada, olla seotud eri organisatsioonidega. Tahan, et üha rohkem osalejaid leiaks tee meie spordiüritustele. Me aitame kaasa piirkonna hea maine ja tuntuse saavutamisele.

Peres olukord muutub: saan isaks. See on olnud mu üks eluunistusi. Saan uue rolli. Võidupüha tuleb see aasta teistmoodi. Praegu valmistumegi lapsevanemateks saama. See on üks rõõmsamaid uudiseid mu elus. Pikalt planeeritud ja nüüd siis lõpuks juhtub! “Lõpuks” oli küll liiast, ütleme nii, et oli aeg. Saan oma kodanikukohuse täita, anda oma osa Eesti riigi tulevikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles