Kadrin Karner: Juhiks kasvamise teekond

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ammende Villa uus juhataja Sven-Erik Volberg on üks neid viimasel ajal hotellinduses ametisse määratud juhatajaid, kes on läbinud kogu ametiredeli.                                   ametiredeli.
Ammende Villa uus juhataja Sven-Erik Volberg on üks neid viimasel ajal hotellinduses ametisse määratud juhatajaid, kes on läbinud kogu ametiredeli. ametiredeli. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kui küsida laste käest, kelleks nad saada tahavad, ei vasta tavaliselt keegi, et suurena saab minust juht. Ikka pakutakse arsti või õpetajat või ehitajat, aga arusaamine, kas sa juhid ehitusfirmat või lööd iga päev naelu seina, jääb siis veel kaugeks.

Ka palju hilisemas eas, keskkoolis ja selle järel endale ametit või tegevusala valides ei ole veel suurel osal noortest selget ettekujutust, mida ja millistel alustel valida. Seepärast usungi, et juhiks, iseäranis heaks juhiks, ei sünnita, vaid kasvatakse.

Möödunud ja sel nädalal ilmus Pärnu Postimehes kaks inspireerivat intervjuud noorte meestega nende teekonnast juhiks kujunemisel. Tegemist on Rannahotelli ja Ammende villa vastsete juhtidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles