Kergejõustiklased tõid kõiki karva medaleid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emely Karhu.
Emely Karhu. Foto: Marko Mumm / EKJL

Nädalavahetusel Tallinna Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti talvistel noorte kergejõustikumeistrivõistlustel võitsid pärnakad hulga medaleid. Suvepealinna kolme klubi treenerid kinnitasid kui ühest suust, et jäävad tulemustega igati rahule.

Vägevat tulemust näitas 16aastane Niidupargi KJK tüdruk Emely Karhu, kelle resultaat U18 vanuseklassi kõrgushüppes – 1.75 – tähistab esikohta tänavuses naiste edetabeliski. Ühtlasi on see Karhu isiklik rekord. “Eelmisel aastal oli ta kõrgushüppes ikka väga kehv,” teadis treener Mihkel Lembit. “Aga nüüd tuli Eesti meistriks ja läheb ka täiskasvanute kulda püüdma. Selge kõrgushüppaja, lendab üle enda pea.”

16aastane Karhu lisas medalikollektsiooni veel hõbeda kuulitõukes (13.58) ja võinuks kaugustki esikolmiku vääriliselt hüpata. Paraku ei saanud noorsportlane pakule pihta ja jäi neljas koht (5.42). Neiu on ka väle jooksja, kuid meistrivõistluste tiheda ajakava tõttu ei jõua igal alal võistelda. “Tõkkejooksus panime ta esiti kirja, kuid lõpuks võtsime maha­, sest läksime kauguseski isiklikku panema. Seekord ei läinud see taktika läbi,” sõnas treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles