Eesti ajaloo tähtsündmus on laste arvates Skype

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilased Eiriin Jõgeva ja Kerttu Roosme esitlesid klassi ees oma valikut Eesti Vabariigi 100aastase ajaloo mõjukamatest või neid ennast enim puudutavatest sündmustest.
Õpilased Eiriin Jõgeva ja Kerttu Roosme esitlesid klassi ees oma valikut Eesti Vabariigi 100aastase ajaloo mõjukamatest või neid ennast enim puudutavatest sündmustest. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpilased on juba mitmendat nädalat uurinud Eesti Vabariigi ajaloo tähtsaid sündmusi, valides neist enda meelest, ilma õpetajate abita, olulisemad. Ja vaat, mis välja tuli: Skype!

Selle eestlaste (või eestlastele omistatud) leiutise on Kuninga kooli õpilased nimetanud meie maal toimunud mõjukamate sündmuste sekka peaaegu niisama tihti kui riigi väljakuulutamise või vabadus­sõja. Ja kindlasti tihedamini kui Tartu rahu­ ja Balti kett …

Foto: Mailiis Ollino
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles