Sibyl Vane: Esindame finaalis kodulinna parimal võimalikul moel

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane lõi Eesti Laulu poolfinaalis laineid lauluga “Thousand Words” – rõõmsad Hendrik Liivik (vasakul), solist Helena­ Randlaht ja Heiko Leesment lõplikke tulemusi ootamas.
Sibyl Vane lõi Eesti Laulu poolfinaalis laineid lauluga “Thousand Words” – rõõmsad Hendrik Liivik (vasakul), solist Helena­ Randlaht ja Heiko Leesment lõplikke tulemusi ootamas. Foto: Konstantin Sednev

Eesti Laulu esimesest poolfinaalist rahva ja žürii häältega finaali valitud pärnakate punt Sibyl Vane on esimestest emotsioonidest toibunud ja hindab kõige enam komplimenti, mille žürii neile tegi. Vastab bändi bassist Heiko Leesment.

Kuivõrd julgesite edasipääsu loota, milliseks oma šansse ülejäänud esinejate kõrval hindasite ja milliste tunnetega poolfinaali läksite?

Kui sinu saatus on rahva kätes, ei saa milleski kindel olla. Õnneks ei käinud meie maine meist kuidagi ees ja mingit suurfavoriidi koormat kandma ei pidanud. Seega kogu protsess oli pigem mõnus kulgemine ja rõõm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles