Pärnu pinksimängija tuli kahekordseks juunioride meistriks

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Moos (vasakul) ja Ken Talpas-Taltsepp (paremal) võtsid nädalavahetusel toimunud juuniorite meistrivõistlustel paarismängus neljanda koha, Mart Luuk (keskel) võitles välja aga esikohad nii üksik- kui paarismängus.
Madis Moos (vasakul) ja Ken Talpas-Taltsepp (paremal) võtsid nädalavahetusel toimunud juuniorite meistrivõistlustel paarismängus neljanda koha, Mart Luuk (keskel) võitles välja aga esikohad nii üksik- kui paarismängus. Foto: Pärnu Postimees

Nädalavahetusel Eesti juunioride meistrivõistlustel võitis Pärnu lauatenniseklubi Vint-90 võistleja Mart Luuk esikoha nii üksik- kui paarismängus ja tuli kolmandaks segapaarismängus.

Luugi klubikaaslastest võistlesid veel Ken Talpas-Taltsepp, kes esimeses kohtumises näitas tugevat mängu, võites 3:0, kuid seejärel pidi Luugile alla vanduma, ja Madis Moos, kes üksikmängus saavutas 12. koha. Paarismängus jäid Talpas-Taltsepp ja Moos aga neljandaks.

Tüdrukutest esindasid maakonda Pärnu-Jaagupi LTK võistlejad Ketrin Salumaa, Diandra-Maria Pilli ning Viktoria Ellermaa, kes said üksikmängus vastavalt 10., 18. ja 21. koha.

Poiste üksikmängu teise koha võitles välja Oskar Pukk klubist Tartu SS Kalev ja kolmandaks tuli LTK Narova võistleja Stanislav Strogov. Tüdrukute arvestuses oli võitja LTK Narova liige Vitalia Reinol, teise ja kolmanda koha pälvisid vastavalt Maardu LTK võistlejad Karina Grigorian ja Alina Jagnenkova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles