Spordimälumängus võidutses ühisgümnaasium

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasium.
Pärnu ühisgümnaasium. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eile toimus Pärnus spordimälumängu Bumberang maakondlik voor, mille kolm paremat meeskonda saavad õiguse osaleda Lääne regiooni võistlusel.

Esikoha saavutas Pärnu ühisgümnaasiumi võistkond kooseisus Markus Pärna, Raido Ott, Uku Kõrre ja Kenneth Koort. Teiseks tuli Mai kool (Karl Mattias Tammeniit, Alexander Jõepera, Martin Eier ja Alec Russ) ja kolmanda koha hõivas Kilingi-Nõmme gümnaasium (Henrik Tali, Oskar Pärna, Madis-Markus Lind ja Tarmo Kovalevski).

Võistlusel osalesid veel Sütevaka humanitaargümnaasium, Koidula gümnaasium, Surju põhikool ja Are kool.

Kuna Eesti Vabariik tähistab 100. aastapäeva, keskendus tänavune spordimälumäng paljuski eestlaste tublidele spordisaavutustele läbi ajaloo. Mitu küsimust oli inspireeritud Lõuna-Koreas Pyeongchangis jätkuvast taliolümpiast.

Kuid tulipunktis olid kohalikud sportlasedki. Näiteks päriti, kes siinsetest sportlastest pälvis eelmisel aastal Pärnumaa vapimärgi. Õige vastus: Tõnu Endrekson.

Küsimus, kes esimese eestlasena tuli quadracer`ite motokrossi Euroopa meistriks, valmistas kindlasti suurt rõõmu ühisgümnaasiumi esindusele. Nimelt on Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali võitnud Kevin Saar mitmele selle kooli võistlejale klassivend.

Peakorraldaja Mehis Merilaine sõnade kohaselt tegi rõõmu, et Bumberangi võistlusest võttis tänavu osa mitu põhikooli. "Ja Mai kool tegi sealhulgas väga tubli tulemuse," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles