Munalaiu juures kadunud mehe otsingud jätkuvad

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eno-Gerrit Link

Eile alustasid vabatahtlikud Munalaiu lähistel kaubikuga läbi jää vajunud ja siiani kadunud neljanda ohvri otsinguid.

Sihtasutuse Kadunud tegevjuhi Aare Rüütli sõnutsi kestsid otsingud eile kella üheni öösel, kahjuks tulemusi andmata. Täna hommikul kella kümnest alustati otsingutega taas. Rüütel ütles, et otsimine lõpetatakse kas kadunu leidmisel või juhul, kui riik tagasi appi tuleb. Rüütel avaldas arvamust, et sääraste juhtumite puhul peaks lähedase kaotanud inimesi abistama riik, mitte vabatahtlikud.

Rüütel sõnas eile, et otsitav oli õnnetuse ajal läbi jää vajunud kaubiku tagumises osas, kus olid ka mees ja naine, kes päästeti.

Päev pärast tragöödiat õnnetuspaigas tööd teinud sukeldujad kinnitasid, et autos rohkem inimesi ei olnud.

Selle kohta, kuidas otsitav mees sõidukist välja pääses, on levinud vastandlikku infot, millele Rüütli jutu järgi kinnitust pole.

Otsingutel osalev sukelduja märkis eile, et ilmselt on surnukeha merepõhjas. Millised olud õnnetuspaigas meres valitsevad, ei teadnud ta öelda.

Otsingugrupi OPEROG vabatahtlikud otsivad sonari abil Munalaiu lähedal möödunud nädalal merre kadunuks jäänud meest lähedaste palvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles