Maha kukkunud veinipudel algatas politseiuurimise (2)

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvatöötaja viis videosalvestise Pärnu Riia maantee Konsumis juhtunud veinipudeli lõhkumisest politseisse paar nädalat pärast õnnetust.
Turvatöötaja viis videosalvestise Pärnu Riia maantee Konsumis juhtunud veinipudeli lõhkumisest politseisse paar nädalat pärast õnnetust. Foto: Urmas Luik

Pärnu Tiina Konsumis kauba eest tasuma suundunud pärnumaalane Eda Tammann otsis parasjagu käekotist poe kliendikaarti, kui kott õlalt libises. Turvakaamera salvestiselt on näha, kuidas üks umbes puusa kõrgusel pappalusel pudel jääb kotisanga taha, kukub maha ja puruneb.

Ehmunud proua päris juurde tulnud turvamehelt, kas tal tuleb nüüd vein kinni maksta. Turvatöötaja kutsus küsimusele vastama ühe müüjatest, kes kõikumatult ütles, et peab. Nii piiksutaski kassapidaja veini läbi ja lisas­ selle 5,49eurose hinna kliendi arvele.

Tammann polnud sellega nõus. Kunagi aastaid kaubanduses töötanuna arvas ta, et pudelid polnud paigutatud ohutult, ja palus kutsuda kaupluse juhataja. Naise arvates oli terenduv ülekohus nii suur, et peagi õnnetuspaigale klaarima tulnud prouale lubas­ ta ebaõigluse korral pöörduda tarbijakaitsesse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles