Vaprus võttis laenuks FC Flora puurivahi (1)

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond leppis FC Floraga kokku, et laenulepingu alusel liitub Pärnu meeskonnaga pealinna klubi 23aastane väravavaht Richard Aland, kes on Vapruse eest käinud platsil hooajaeelsetes treeningmängudes.
Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond leppis FC Floraga kokku, et laenulepingu alusel liitub Pärnu meeskonnaga pealinna klubi 23aastane väravavaht Richard Aland, kes on Vapruse eest käinud platsil hooajaeelsetes treeningmängudes. Foto: Pärnu JK Vaprus

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond leppis FC Floraga kokku, et laenulepingu alusel liitub Pärnu meeskonnaga pealinna klubi 23aastane väravavaht Richard Aland, kes Vapruse eest on platsil käinud hooajaeelsetes treeningumängudes.

Aland on FC Florat esindanud Premiumi liiga 23 matšis ja tulnud nende ridades kahel korral Eesti meistriks. Eesti U21 noortekoondises on ta kaasa teinud 12 mängus.

Vapruse peatreener Indrek Zelinski ütles, et tal on väga hea meel Alandi liitumise üle Pärnu satsiga. 

"Richardi liitumine selleks hooajaks on kui ühe olulise pusletüki paika panemine, et tervikpilt näeks välja ideaalne. Suurepärane väravavaht, kes lisab kvaliteeti nii treeningutel kui võistlusel," iseloomustas Zelinski.

Alandki rõõmustab Vaprusega liitumise üle. "Tegemist on noore ja tahtmist täis meeskonnaga, kes sai eelmine hooaeg Premiumi liigas hea karastuse. Ootan huviga eelseisvat hooaega ja annan endast kõik, et meeskonnana realiseeriksime oma oskused maksimaalselt ja annaksime fännidele põhjuse rõõmustada," lausus ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles