Pildid: lapsed valmistusid Eesti riigi juubeliks koos karudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kellukese lasteaed liitus 2015. aastal programmiga "Kiusamisest vabaks", mis õpetab lapsi üksteisega arvestama ja teineteisest hoolima. Selle programmi raames toimus kodumaa sünnipäeva eel saalis kolme rühma laste koosolek koos Sõber Karu ja väikeste karudega.
Pärnu Kellukese lasteaed liitus 2015. aastal programmiga "Kiusamisest vabaks", mis õpetab lapsi üksteisega arvestama ja teineteisest hoolima. Selle programmi raames toimus kodumaa sünnipäeva eel saalis kolme rühma laste koosolek koos Sõber Karu ja väikeste karudega. Foto: Erakogu

Pärnu Kellukese lasteaed liitus 2015. aastal programmiga "Kiusamisest vabaks", mis õpetab lapsi üksteisega arvestama ja teineteisest hoolima. Selle programmi raames toimus kodumaa sünnipäeva eel saalis kolme rühma laste koosolek koos Sõber Karu ja väikeste karudega. Karud kuuluvad "Kiusamisest vabaks" programmi metoodiliste vahendite hulka.

Koosoleku teema oli valmistumine Eesti Vabariigi 100 aasta juubeliks. Lapsed mõtlesid õpetajate ja karudest sõprade abiga välja, kuidas peaks oma riigi sünnipäevaks valmistuma.

Kõigepealt rääkisid lapsed Sõber Karule Eesti riigi 100. aastapäevast. Et luua peomeeleolu, otsustasid väikesed karud meisterdada kodumaale sünnipäevakaardi, mille lapsed karukestest kokku panid, nii et moodustus EESTI 100.

Lapsed valmistusid Eesti riigi juubeliks koos karudega.
Lapsed valmistusid Eesti riigi juubeliks koos karudega. Foto: Erakogu

Koosolekul arutlesid lapsed selle üle, kuidas sünnipäevi tähistatakse, mida seal tehakse, milline oleks külaliste meelest tore sünnipäev ja missugune on hea külaline.

Lapsed rääkisid sellest, et kindlasti on vaja enne pidu kodu ära koristada. Nii saigi koos koristamist harjutatud. Samuti õppisid lapsed külalistele lauda katma ja valmistasid sünnipäevakutseid.

Karud, lapsed ja õpetajad on "EV 100ks" valmis.

Lapsed valmistusid Eesti riigi juubeliks koos karudega.
Lapsed valmistusid Eesti riigi juubeliks koos karudega. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles