Lasteaednikud võitlevad varestega (1)

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile lõuna ajal peamiselt öösiti ja varahommikuti elavnevaid linde Mai lasteaia hoovis polnud. Küll oli näha suleliste jäetud märke­ sellest, et nad on olemas. Tänavakunstniku kombel olid nad katnud plekkidega näiteks pingid.
Eile lõuna ajal peamiselt öösiti ja varahommikuti elavnevaid linde Mai lasteaia hoovis polnud. Küll oli näha suleliste jäetud märke­ sellest, et nad on olemas. Tänavakunstniku kombel olid nad katnud plekkidega näiteks pingid. Foto: Urmas Luik

Kahel lähestikusel Pärnu lasteaial on suur mure oma õue puudel pesitsevate varestega, kes parvedena hoovi kohal lennates pidevalt väljaheite gravitatsioonijõule allutavad ja otse põnnide mänguväljakule teele saadavad.

Pöialpoisi ja Mai lasteaia juhtkond pöördus hiljuti probleemiga Pärnu linna­valitsuse poole paaripäevase vahega­. Kiiret abi pole aga loota, kuna probleem on laiem, kui esmapilgul võib arvata.

“Linnud on reostanud kõnniteed, mänguväljakud, uue staadioni, katusealused,” loetles Pöialpoisi lasteaia direktor Merike Lillepõld raele saadetud kirjas. “Varasematel aastatel oleme pöördunud sama murega keskkonnaameti poole, kuid abi pole me selles küsimuses kusagilt saanud.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles