Täna toimub Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) üheõhturestoranis Eesti Vabariigi 100. aastapäevale pühendatud pidulik õhtusöök.
Üheõhturestorani piletid on välja müüdud
Juubeliaasta õhtusöögi valmimisele on kaasa aidanud sadakond õpilast ja töötajat. Nende hulgas kokad, pagarid, majutusteenindajad, toitlustusteenindajad ning kelnerid. Peoõhtu peakorraldajad on koka eriala viimase kursuse õpilased Kertu Tedremäe ja Maribel Vaher ning peakoka rollis Sören Mäesalu ja Mait Lohu.
Õhtu sisustab rõivaõmblejate kohvikukleitide esitlus. Modellidele teevad soengud juuksuriõpilased ja jumestavad kooli kosmeetikud. Muusikalisi vahepalu pakub PKHK vilistlane Rivo Rehe.
Õhtusöögi koostööpartner on Rannahotell.
Menüü
Esimene eelroog
Heeringatartar kurgikuulide, redise, tillimajoneesiga
Mamm&Frukti valgesõstravein Family Reserve
Teine eelroog
Linnupesa vutimunadega
Tomatilimonaad
Pearoog
Madalal temperatuuril küpsetatud seakülg sibulapüree, valge veini kastme ja aedviljadega
Mamm&Frukti mustasõstra-arooniavein Family Reserve
Dessert
Porgandikook küpsisepuru, piimajäätise, jõhvikageeli ja kamakrõpsuga
Porgandi-astelpajujook
Magusad suupisted
Tumeda šokolaadi trühvel, valge šokolaadi-astelpajutrühvel jõhvikasärtsuga, mustsõstravahuga makroon