Vesik ja Jaani alustasid Prahas võiduga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rannavõrkpallurid Rivo Vesik ja Karl Jaani pidid MK-sarja Praha etappi alustama kvalifikatsioonist, kus neile kuulus kolmas paigutus. Eestlaste esimesed vastased olid inglastest vennad Jake ja Luke Sheaf, keda võideti 2:0 (12, 17).

Esimeses geimis olid Vesik ja Jaani pidevalt ees, teine geim oli tasavägine, kuid lõpus hiilgas Jaani. Eile õhtul mängisid Vesik ja Jaani Taani vendade Kaszastega, põhiturniirile pääsemiseks oli neil vaja võita nii see mäng kui hilisõhtul ka kvalifikatsiooniturniiri otsustava vooru kohtumine.

Teine Eesti paar Prahas Valeri Aleksejev – Maksim Petrov kaotas kvalifikatsiooni avaringis šveitslastele Sascha Heyerile ja Sebastian Chevallier’le. Naiste samasugusel turniiril Poolas kukkusid esimese mängu järel välja ka õed Natalja ja Polina Bratuhhina. Neid võitsid 2:1 puertoricolannad Santiago ja Acevedo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles