Fotod: Rüütli tänav pidupäevaks purikavabaks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus Rüütli tänaval hakkavad silma räästad, mida ehivad purikad, mis ohustavad möödakäijaid. Nii mõnigi purikas on juba alla kukkunud, jääpuru järel.

Linnavalitsuse korrakaitseteenistuse juhataja Reet Salmu kinnitusel on raad olukorrast teadlik ja probleemsete majade omanikke on teavitatud. "Oleme teadlikud ja jälgime. Alles eile käisime väljas ja tänagi käis vanemmenetleja purikakontrollis," teatas Salmu. "Eile käisime ukselt uksele, saime osa inimesi kätte ja juba poole tunni pärast tulid kõned tagasi, et purikad on eemaldatud."

Osale majaomanikest helistati tänagi ja nood lubasid olukorra lahendada. "Me kõik ootame vabariigi aastapäeva ja loodame, et selleks ajaks on inimestel ohutu liigelda," sõnas Salmu.

Ettekirjutisi ega trahve pole seni kellelegi tehtud, kuna väärteomenetlus võtab kaua aega. "Praegu meil selleks enam aega ei ole. Eesmärk on asi korda saada, mitte inimesi trahvida," selgitas juhataja.

Praegu on luubi all eeskätt Rüütli tänav, kuna peatänava kaudu kulgeb peorongkäik.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles