Rahvus ei loe, kui inimene on õige

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino

Rahvusvahelise paari moodustavad 34aastane Karin Lasn ja temast aasta noorem Jorge Ramos Torres kohtusid Jorge kodumaal Mehhikos pea kümme aastat tagasi, Eestis elavad nad aastast 2012.

Eesti Vabariigi aastapäeva veedab paar tavaliselt kodus, külastatakse Karini vanemaid, vaadatakse presidendi vastuvõttu ja paraadi just nagu paljud kaasmaalased.

Väga patriootlikeks nad end siiski ei pea. “Me ei tee lipuvärvides võileibu ega midagi sellist,” selgitab Karin, kes kohtas Jorget reisil. Talle soovitati külastada Zipolite randa ja sealselt rannaliivalt ta oma tulevase abikaasa leidiski. “Kõigepealt me ainult vaatasime üksteist, kuid õhtuks ajasime juba juttu, ehkki ta ei rääkinud sel ajal üldse inglise keelt ja mina ei rääkinud üldse hispaania keelt,” meenutab Karin. “Kasutasime sõnaraamatut,” täiendab Jorge kõrvalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles