Galerii: mälestushetked Tahkurannas Konstantin Pätsi ausamba juures

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaal Tahkurannas avaldatakse täna austust president Konstantin Pätsile. Ausamba juures on auvahtkonnas Kaitseliidu Pärnumaa maleva Kikepera malevkonna kaitseliitlased.

Pärnumaal Tahkurannas avaldatakse austust president Pätsile. Ausamba juures on auvahtkonnas Kaitseliidu Pärnumaa maleva Kikepera malevkonna kaitseliitlased.

Kõlavad Eesti hümn ja rahvalikud laulud Uulu ja Treimani segakoori ja dirigent Annely Kuninga esituses. Samuti esineb Uulu põhikooli mudilas- ja lastekoor ja pasunakoor Õnn Tuli Õuele. Mälestushetkeid juhib Viljar Soomre.

Pätsi ausamba juures kõnelevad justiitsminister Urmas Reinsalu, Konstantin Pätsi muuseumi juhatuse esimees Trivimi Velliste, Häädemeeste vallavolikogu esimees Andrus Soopalu, Pärnu linnapea Romek Kosenkranius, Jaan Roosnurm Isamaa ja Res Publica Liidust ja Pärnu väärikate klubi esinaine Mari Suurväli.

Ausamba jalamile asetatakse pärjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles