Motomehed jätsid seitse auhinda koju

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodulinna võidusõitjad teenisid jäärajasõidu Eesti meistri- ja karikavõistluste avaetapil kodujõel kolm esimest, kolm teist ja ühe kolmanda koha.

Juunioride 85 ccm masinaklassis tuiskas mõlemas sõidus esimesena finišisse Pärnu motoklubi tulevikulootus Joosep Pärn, kannul Kenneth Nurja (AYR Racing) ja Kermo Kaldma (MK Sinilind).

Noorte 65 ccm klassis oli kiireim Gregor Kuusk (Redmoto Racing), võitjale järgnesid Karl Hunt (Viljandi MK) ja Lauri Koppel (MK Lääne). MX hobiklassis tuli mõlemas sõidus esimeseks Alex Vetkin (Vihur Motorsport), teise auhinna teenis kodujõel kihutanud Peeter Volokitin ja kolmas oli Hannes Hansman (MX Racing Team). Seenioride konkurentsis teenis etapivõidu Pärnu motoklubi raudvara Jüri Makarov ja teise poodiumikoha hõivas võitja klubikaaslane Ain Randmaa.

Klassis MXA pani paremuse maksma Timmo Mõts (Sõmerpalu MK), teise auhinna vääriliselt sõitis Andre Park (Redmoto Racing) ja kolmas oli Ivo Laur (Linnamäe KK). MX125 arvestuses oli parim Kairo Katkosilt (Redmoto Racing) teiseks tuli Pärnu motoklubi noormees Mattias Graumann ja kolmanda koha sai Hans Arvet Tilk Märjamaalt.

Kõige nooremate võidukihutajate 50 ccm klassis oli parim Pärnu motoklubi kasvandik Leslie Puller, võitjale järgnesid Frankie Lvovs (Vihur Motorsport) ja Tom Johann Volmerson (Redmoto Racing). MX Openi klassis oli päeva kiireim ringrajaäss Hanno Velt (Redmoto Racing), madalamad poodiumikohad hõivasid Timmo Mõts (Sõmerpalu MK) ja Prants Pals (Türi AMK).

Külgvankrite võidukihutamisel tulid esikohale Renee Reinu ja Maurice Lina (Kose AMK), teise auhinna teenisid Hannes Veski ja Ermo Mirjam (AYR Racing) ning kolmanda koha said Sverre Lamp ja Karl Albert Kasesalu (Saku MK).

Quadracer'ite võistlusel pani Euroopa meister Kevin Saar Pärnu motoklubist avasõidus oma paremuse veenva ülekaaluga maksma, paraku pidi ta teise sõidu neljandal ringil tehniliste probleemide tõttu katki jätma. Pärnu jäärajasõidu võitis Kalev Must (MK K&K), teiseks tuli Martin Filatov (Kagu MK) ja kolmanda auhinna teenis Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles