Video ja galerii: surfarid võtsid mõõtu suusatamises

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel toimus Jõulumäel juba neljas Eesti surfaritele mõeldud suusavõistlus, kus võeti mõõtu kolmel individuaalalal ja teatevõistluses. Kohal olid tippsurfarid, kellele pakkus konkurentsi noor olümpialootus Finn-klassi purjetamises Taavi Valter Taveter.

Hoolimata möödunud nädalavahetuse kargest talveilmast ja üritusest kogu Eestis oli Jõulumäel kohal seitsme tiimi jagu suusasõpru, et tunda rõõmu liikumisest.

Pinget jagus kõikidele aladele viimase sekundini. Kui skispeed`is ehk Jõulumäe suurimast mäest laskumise maksimumkiiruse võistlusel oli teistest peajagu üle Andre Tampõld ja sprindis suutis sama teha Taveter, siis 9,99 kilomeetri distantsil käis kassi-hiire mäng nelja sportlase vahel lõputõusuni.

Tarmo Tammel oli juba väike edumaa, kuid kaotas korraks tasakaalu. Nii pääses Taveter temast ette, võites uhkelt esikoha. Tamme järel lõpetas kolmandana Tarvi Kalnin.

Naistest võidutses kõikidel aladel Kristel Kaubi ja stabiilne teine oli Annika Tuisk-Ilves. Kolmandad kohad jagasid Lii Vilms ja Mariana Rästas.

Teatevõistlusel võttis sel aastal veenva vahega esikoha Team Mahe.

Välja jagati 34 auhinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles