Hea töökoha pärast ei pea Tallinna kolima

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki Põhja regiooni ärikliendisuhete juht Keijo Kohv tõdes, et osa inimeste kaugjuhtimine tähendab rohkem tööd, kuid töötajate arengule tuleb see kasuks.
Swedbanki Põhja regiooni ärikliendisuhete juht Keijo Kohv tõdes, et osa inimeste kaugjuhtimine tähendab rohkem tööd, kuid töötajate arengule tuleb see kasuks. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Koidula gümnaasiumi lõpetanud Ülle Matt pidi 15 aastat tagasi valima, kas loobuda heast töökohast Tallinnas või kolida pealinna. Praegu ta enam kodulinnast lahkuma ei peaks, sest järjest enam soositakse töötamisel paindlikkust.

Paindlik töökorraldus ei tähenda üksnes kodus või kaugtöökeskustes töötamist. Swedbanki, Eesti Meedia ja teiste Pärnu ettevõtete kohalikes kontorites on hulk inimesi, kelle juht või enamik meeskonnast asub kusagil mujal.

Swedbank hakkas kaks aastat tagasi­ soosima väljaspool Tallinna töötamist. Nüüd on pangal Eesti eri linnades juba 218 töötajat, kes pole seotud kohalike klientide teenindamisega. Pärnus on neid 19, kellest kümme võeti tööle eelmisel aastal. Swed­banki keskmine palk on 2021 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles