Superkrossi sari jätkub pühapäeval Taalis

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Opelit taltsutav Vahur Kupper (nr 37) hoiab kahe etapi järel rahvakrossi klassis liidrikohta.
Opelit taltsutav Vahur Kupper (nr 37) hoiab kahe etapi järel rahvakrossi klassis liidrikohta. Foto: Pille Russi

Pühapäeval saavad kodukandi tehnikaspordifännid nautida Taali rajal sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikavõistluste sõite Optitransi auhindadele. Hooaja kolmandal etapil selgub paremus viies superkrossi klassis ja krosskardid sõidavad Eesti karikavõistluste arvestuses.

Võistluspäev algab treening- ja kvalifikatsioonisõitudega, seejärel tuleb igale masinaklassile kaks seitsme ringi pikkust poolfinaali ja poodiumile pääseb üheksa ringi kestvate finaalide kolm paremat. Tavakohaselt lõpetab võidukihutamise superfinaal, kus stardijoonele rivistub iga masinaklassi kaks paremat sõitjat.

Seniste etappide järel on alla 18aastaste noorteklassis liidrikohal Vändra poiss Marten Põder, esiveoliste autode sarja juhib Marko Andreas Muru Tallinnast ja tagaveoliste RWD-klassi edetabelis hoiab esimest kohta pärnakas Kauri Metsaots. 4WD-vabaklassis jagavad liidripositsiooni võrdsete punktidega Ameriico Jõffert Paikuselt ja Ainar Arula Pärnust ja rahvakrossi määrustele vastavate autode arvestuses juhib karikasarja Pärnu võidusõitja Vahur Kupper.

Kokku on sel aastal superkrossi sarjas kümme etappi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles