Andri Arula: Eliidi kingitus Eestile (2)

Andri Arula
, ettevõtja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Arula arvates võiksid presidendi vastuvõtule kutstud tasuda teatud piletihinna, mis sõltuks südame suurusest.
Andri Arula arvates võiksid presidendi vastuvõtule kutstud tasuda teatud piletihinna, mis sõltuks südame suurusest. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Sünnipäevale minnes on hea komme võtta sünnipäevalapsele kaasa tore kingitus. Eeldatakse, et kink valmistab sünnipäevalapsele rõõmu ja on ehk kasulikki. Kink märgib seda­, kui väga me tähtpäevalist hindame ja temast hoolime.

Läinud nädalal tähistasime Eesti Vabariigi 100. aastapäeva. Ajakirjandus vahendas üht edulugu teise järel, riik värvus rahvusvärvidesse, kõik näis ilus. Kuid edulugude taustal jäid varju meie ühiskonna nõrgemad.

Usun, et õhtul presidendi vastuvõttu vaadates ei jagunenud inimesed üldse kaheks. Täpsemalt nendeks, kellele vastuvõtt igati meeldis, ja nendeks, kellele vastuvõtt tundus olevat pingviinide paraad. Kindlasti leidus neidki, kes tööl käies ja iga päev viimaseid sente peos veeretades leidsid, et Eesti Rahva Muuseumisse kogunenutele tegi sünnipäeva puhul kingituse hoopis riik.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles