Superstaarisaate võitja teeb Eesti Laulul comeback’i

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuus aastat tagasi teleprojekti "Eesti otsib superstaari" viienda hooaja võitmisega tuntust võitnud pärnakas Rasmus Rändvee astub taas lavale laupäeval Eesti Laulu finaalkontserdil. Arhiivifoto.
Kuus aastat tagasi teleprojekti "Eesti otsib superstaari" viienda hooaja võitmisega tuntust võitnud pärnakas Rasmus Rändvee astub taas lavale laupäeval Eesti Laulu finaalkontserdil. Arhiivifoto. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kuus aastat tagasi teleprojekti "Eesti otsib superstaari" viienda hooaja võitmisega tuntust võitnud pärnakas Rasmus Rändvee astub taas lavale laupäeval Eesti Laulu finaalkontserdil.

Kui aasta tagasi tegi Rändvee Eesti Laulul comeback`i, kui saavutas oma looga "This Love" konkursil kolmanda koha, siis tänavu on ta laval konkursiväliselt.

Sel laupäeval tuleb Eesti Laulu finaalis ja päevases peaproovis esmaettekandele Rändvee vastne singel "Falling in love with you", mis on kirjutatud koos Paal Pilleri ja Bert Prikenfeldiga.

"See lugu on vanemgi kui "This Love". Hakkasin juba eelmise aasta algusest töötama uue muusika kallal. Käisin stuudios näiteks Iirise, Raul Ojamaa, Ewerti, Berdiga. Lõpuks, pärast mitme loo salvestamist jõudsin taas selle looni," seletas Rändvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles