Uuslavastus muugib lahti unistuste ja armastuse olemuse

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trupis kaasa mängiva lavastaja Ingomar Vihmari (paremal) sõnutsi vastab Ivan Võrõpajevi Ameerika hipsterite lugu küsimusele, mis on armastus, täpselt nii, nagu temagi sellest aru saab.
Trupis kaasa mängiva lavastaja Ingomar Vihmari (paremal) sõnutsi vastab Ivan Võrõpajevi Ameerika hipsterite lugu küsimusele, mis on armastus, täpselt nii, nagu temagi sellest aru saab. Foto: Gabriela Liivamägi

Selles maailmas ei ole midagi püsivat. Kõik muutub igal hetkel, ainult­ me ei märka seda­ kunagi – selles on meie probleem. Mõtleme, et kõik ümberringi on muutumatu, ja ehitame sellele oma elu. Püüame kinni hoida sellest, millega oleme harjunud ja mis näib igavesti eksisteerivat.

Seesugused mõtted tabavad homsel Pärnu Endla uuslavastuse “DreamWorks” esietendusel valusalt peategelast Davidit (Sten Karpov), kes on kaotanud endale väga kalli inimese ja sellest masendusse langenud.

Sõbrad püüavad Davidit masendusest välja aidata, võttes kasutusele omale tuttavad teraapiavõtted budismist viskini, kuid miski ei aita. Kuni Davidi ellu ilmub ootamatult naine.

Elizabeth on eriline naine, kes teab erilist saladust: kuidas meie unistused töötavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles