Eesti Laulu finaalist Surju rahvamaja lavale

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Sibyl Vane.
Ansambel Sibyl Vane. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Tänaõhtuses Eesti Laulu finaalis selgub, milline artist esindab Eestit Portugalis. Hoolimata sellest, milliseks osutub tulemus, astub konkursi finalist Sibyl Vane järgmisel laupäeval üles Surju rahvamaja laval.

Naistepäevakontserdil esinevad Sibyl Vane ja DND, kes kontserdi korraldaja Urmas Isanda sõnutsi muusikaliselt väga hästi kokku sobivad. Muusikalise sisse- ja väljajuhatuse teeb DJ Tuff Lady.

Idee sellise kontserdi korraldamiseks sündis Isanda ja Sibyl Vane’i bassisti Heiko Leesmendi jutuajamisest. Leesment olevat väga kiitnud nende kontserti Saaremaal ja sellest oli tulnud Isandal mõte Surjus midagi suurt ja vahvat korraldada. “Teha midagi sellist, mida Surjus nii tihti ei toimu,” rääkis Isand.

Suveajal muusikaelu Surjus keeb. Kõveri puhkekeskus pakub rokikontserte ja rahvas käib. Hooajaväliselt sellist muusikat aga eriti kuulata ei saa ja sellest tekkiski Isanda kinnitusel mõte korraldada midagi nüüd, et ääremaadel poleks elu välja surnud.

DJ Tuff Lady on Templi DJ-kooli kasvandik, kes on plaate keerutanud nüüdseks juba pool aastat ja muu hulgas üles astunud Karussellis, Forward Space’is ja Romanticu baaris. “Ta mängib elektroonilist muusikat, aga natuke naiselikumat ja pehmemat poolt,” selgitas Isand. Indie, new disco, industriaal – need on žanrid, mida DJ Tuff Lady kuulata pakub.

Isand juhatab Metsaääre küla seltsi. Seltsile on naistepäevakontsert esimene kord korraldada külavälist üritust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles