Seeman ja Kubre võitsid rahvusvahelisel tenniseturniiril medaleid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Seeman
Johannes Seeman Foto: Eesti Tennise Liit / Facebook

Tartus Veeriku spordikeskuses toimus rahvusvaheline ITF Juniorsi viienda kategooria turniir, kus Johannes Seeman teenis kaks ja Lissi Kubre ühe medali.

Neidude konkurentsis kujunes turniirivõit Eesti siseasjaks, sest finaalis olid vastamisi Lissi Kubre ja Katriin Saar.

Varem olid mõlemad jõudnud ITFi turniiril finaali kolmel korral, Kubre oli saanud ühe võidu ja Saar kaks. Omavahel kohtusid nad ITFi sarjas mullu suvel Wilson Pajulahti Cupi poolfinaalis ja siis jäi peale Saar 6:2, 6:3. Eesti võistlustel võitis Saar Kubret novembris Alexela Mastersi finaalis 1:6, 7:6(5), 6:3 ja Kubre Saart oktoobris Eesti GP finaalis 6:7, 7:5, 6:4. 

Lissi Kubre.
Lissi Kubre. Foto: Mailiis Ollino

Ka täna kujunes tüdrukute matš kolmesetiliseks, Saar võitis 6:3, 1:6, 6:0.

Teel finaali alistas Kubre avaringis soomlanna Emma Eerola 7:6(1), 6:3, teises ringis venelanna Elizaveta Kuznetsova 6:4, 6:4, veerandfinaalis valgevenelanna Aleksandra Efremova 1:6, 7:5, 6:2 ja poolfinaalis britt Kylie Bilchevi 3:6, 6:3, 6:0. 

Noormeestest jõudis finaali Johannes Seeman, kelle vastas oli reedel paarismängus alistatud Leonardo Malgaroli. Itaallane sai revanši ja võitis 6:3, 6:1.

Seeman alistas avaringis rootslase Michael Minasyani 6:1, 4:6, 7:6(4). Ka teises ja kolmandas ringis kujunesid mängud kolmesetiliseks: teises ringis sai Seeman jagu soomlasest Isac Lindenist 4:6, 6:0, 6:1 ja veerandfinaalis itaallasest Samuel Vincent Ruggerist 2:6, 6:4, 6:1. Poolfinaalis võitis Seeman poolakat Maks Kasnikowskit 6:4, 6:4.

Paarismängus saavutas Seeman soomlase Roni Rikkoneniga esikoha ja see on pärnakale paarismängu teine turniirivõit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles