Pärnu Postimees võitis kujundusauhindu (1)

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehes 18. märtsil ilmunud lugu “Patsid pähe tsiklimehelegi“.
Pärnu Postimehes 18. märtsil ilmunud lugu “Patsid pähe tsiklimehelegi“. Foto: PP

Pärnu Postimees pälvis Eesti ajalehtede liidu (EALL) eile õhtul Tallinnas Õpetajate majas korraldatud pressipeol mitu kujundusauhinda.

Maakonna- ja linnalehtede ning nišiväljaannete kogukujunduse kategoorias pälvis Pärnu Postimees tunnustuse 17. oktoobri ja 4. novembri ajalehe eest. Sama auhinna said Saarte Hääl (5. mai ja 30. detsembri leht) ja Tartu Postimees (6. septembri ja 29. detsembri leht).

Üleriigiliste lehtede olemuse kategoorias sai kuldauhinna 25. jaanuaril Eesti Ekspressi Areenis ilmunud kaanelugu „“Naine „Novembri“ taga“. Hõbeauhinna võitis 2. septembril Õhtulehes ilmunud loo „Friikartul: tänavatoit või restoraniroog?“ kujundus. 

Pronksauhinna teenisid 14. novembril Õhtulehes ilmunud „Vanemad ütlevad, et klounid on jubedad. Ja lapsed jäävadki uskuma!“ ja 12. aprillil Eesti Ekspressis ilmunud „Ema! Kõik pole veel sugugi kadunud!“ kujundused.

Kohalike väljaannete olemuse kategoorias sai hõbeauhinna 12. oktoobril Tartu Postimehes ilmunud lugu „Turg sai viimase lihvi kaheteistkümnendal tunnil“. Pronksauhinna pälvisid 18. märtsil Pärnu Postimehes ilmunud lugu “Patsid pähe tsiklimehelegi“, 11. märtsil Virumaa Teatajas ilmunud lugu „Sinuga on nüüd p…, EIT!“ ja 4. oktoobril Tartu Postimehes ilmunud lugu „Uuenenud kaarsild kiirgab ja heliseb“. 

Pärnu Postimehes 18. märtsil ilmunud lugu “Patsid pähe tsiklimehelegi“.
Pärnu Postimehes 18. märtsil ilmunud lugu “Patsid pähe tsiklimehelegi“. Foto: PP

Avatud rühma hõbeauhinna võitsid Pärnu Postimehe 3. juuni esikülg, 22. detsembril Äripäevas ilmunud loo „Välisspetsialisti teekond“, Postimehe AK esikaane ja Eesti Päevalehes ilmunud „Eesti mõjukad 2017“ sarja kujundus.

Pärnu Postimehe 3. juuni esikülg.
Pärnu Postimehe 3. juuni esikülg. Foto: PP

Avatud rühma pronksauhinna said Pärnu Postimehes ilmunud lood „Tehtut tagasi võtta ei õnnestu“ (4. november), „Kohvikann oli peremehe allakäigu tunnistaja“ (18. november) ja „Mitmendat põlve vallavanem“ (2. detsember), LPs ilmunud lugu „Kõhnast kossupoisist Mr Olympiaks“ (2. detsember), Eesti Päevalehe 3. juuli „Mina jään“ kaaned ja Õhtulehe 30. detsembri leht „Viinaralli aasta 2017“.

Pärnu Postimehes 2. detsembril ilmunud lugu „Mitmendat põlve vallavanem“.
Pärnu Postimehes 2. detsembril ilmunud lugu „Mitmendat põlve vallavanem“. Foto: PP
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles