Video ja galerii: noored näitlejad püüdlesid Lottemaa tegelaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kogunes talvisele Lottemaale pea 100 noort näitlejat. Kõik nad tahtsid saada Eesti suurima teemapargi asukaks ja veeta peagi põneva töösuve.

”Arvatavasti iga meie külaline nõustub sellega, et pargis ei käi tööl näitlejad, vaid Leiutajatekülas elavadki Lotte muinasjutu tegelased,“ rääkis Lottemaa programmijuht Hana Kivi. „Terve Lottemaa personal töötab selle nimel, et kõik meie külalised tunneksid end nagu tõelises Lotte maailmas. Seesugust pühendumist ja suhtumist oma kandidaatidelt ootamegi.“

Kõigepealt sai iga noor Lottemaa elanikuks pürgija võimaluse vabalt valitud esitus ette kanda. Seejärel panid hindajad nad eri situatsioonides proovile. Näiteks sai üks kandideerijaist ülesande rahustada maha kohtuniku etendatud üleannetu väike laps. Mõnel paluti aga näidata, kuidas ta kutsuks suurel platsil laiali rahvahulga etendust vaatama.

Prooviesinemisi hinnanud Lottemaa varasemate näitlejate arvates oli tase ühtlaselt kõrge ja kohtunikel valikut teha seetõttu ülimalt raske: valida tuleb heade ja väga heade näitlejate hulgast.

Esinemisi hindas kuueliikmeline žürii. Sinna kuulusid Lottemaa üks autoritest Janno Põldma, programmijuht Hana Kivi, tegevjuht Margit Toodu ja varasemate hooaegade näitlejad.

Teemapark võtab tööle kümme poissi ja niisama palju tüdrukuid. Kõik nad hakkavad etendama muinasjutust tuntud tegelasi. Suvehooajal on teemapargis 60 näitlejat, neist korraga on tööl veerandsada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles