Krossiautod kihutasid Taali rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa võidusõitja Ivo Uutar kihutas jäisel Taali rajal rahvakrossi klassis esimese auhinna vääriliselt.
Pärnumaa võidusõitja Ivo Uutar kihutas jäisel Taali rajal rahvakrossi klassis esimese auhinna vääriliselt. Foto: Pille Russi

Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja kolmandal etapil Optitransi auhindadele selgitati paremus viies arvestuses.

Rahvakrossi klassis pani jäisel Taali rajal üheksa ringi pikkuses finaalsõidus oma paremuse maksma Ivo Uutar (Peugeot 205 GTI). Teiseks tuli Opel Kadetil kihutav Vahur Kupper ja kolmanda koha vääriliselt sõitis Kert Klemmer (Volkswagen Golf II). Esikolmikule järgnesid Einar Heljand (Opel Astra), Tanel Raudsepp (Volkswagwn Golf II) ja Alar Talivee (VAZ 2106).

Esikveoliste autode konkurentsis võttis võidu Raimo Reek (Volkswagen III), kannul Aivo Ojala (Honda Civic) ja kahes klassis võistelnud Raudsepp ning noorte arvestuses oli parim Marten Põder (Honda Civic). Tagaveoliste autode finaalis tuiskas esimesena üle lõpujoone Henri Puhmas (Audi Coupe), teise auhinna teenis Silver Viilas (BMW 318) ja kolmanda poodiumikoha hõivas Kristjan Ojaste (BMW 320). Kõige võimsamate autode 4WD vabaklassis oli Taalis kiireim Ameriico Jõffert (Subaru Impreza WRX) ja teise auhinna teenis Ainar Arula (Mitsubishi Lancer EVO 6).

Pika ja sündmusrohke võistluspäeva viimases vaatuses, superfinaalis võttis võidu Silver Viilas, talle järgnesid Heljand, Aivo Ojala, Kauri Metsaots, Reek ja Klemmer.

Erki Spordi superkrossi järgmine etapp sõidetakse 29. aprillil Laitse rallipargi rajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles