Jõulu suusanoored naasid ekstreemvõistlustelt medalitega

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martina Juhansoo.
Martina Juhansoo. Foto: Erakogu

Pühapäeval toimus Tartu lumepargis Swedbanki ja Hawaii Expressi suusasarja põnevust tulvil neljas etapp suusakrossivõistlusena. Jõulu suusaklubi noortest osales 16 julget sportlast.

Treener Anu Tavetereri sõnutsi pakkusid kiired ja järsud laskumised närvikõdi nii suurtele kui väikestele spordisõpradele.

Väiksematel (11–14aastastel) suusatajatel tuli läbida 0,8 kilomeetri pikkune eelsõit. Parimad tulemused suutsid nooremas vanuserühmas välja sõita Martina Juhansoo (N12 II koht), Jüri Jefimov (M13 III koht) ja Kimberly Born (N14 II koht).

"Vanematel vanusegruppidel selgitati parimad välja aga 1,2 kilomeetri pikkuse eelsõidu ja finaali põhjal. Finaali pääsesid eelsõidu kuus paremat. Vanemate sportlaste finaalsõitudes jätkus põnevust ja dramaatilisust alati lõpumeetriteni," teatas Taveter. 

Simo Teearu (356).
Simo Teearu (356). Foto: Erakogu

M16 vanuseklassis saavutas Ranno Sutt viienda koha ja M18 vanuses päädis Simo Teearu lõpumeetrite pingutus kolmanda kohaga.

Ranno Sutt.
Ranno Sutt. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles