Kümmekond pärnakat stardib taliujumise-MMil

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Admiraliteedi basseinis täna algavatel 11. taliujumise maailmameistrivõistlustel osaleb kümmekond Pärnu taliujujat. Foto on illustreeriv.
Tallinna Admiraliteedi basseinis täna algavatel 11. taliujumise maailmameistrivõistlustel osaleb kümmekond Pärnu taliujujat. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tallinna Admiraliteedi basseinis täna algavatel 11. taliujumise maailmameistrivõistlustel osaleb kümmekond Pärnu taliujujat.

Korraldajate teatel võistleb viie päeva jooksul maailma parima tiitli eest ligikaudu 1500 ujujat 40 riigist.

Täna hommikupoolikul on esimese alana kavas 25 meetri liblikujumine, milles MMil võisteldakse esimest korda. Seega on oodata ajaloo esimest maailmameistrit ja tipptulemust, mida hiljem ületada.

MMil on kavas 12 individuaalala ja kaks teateujumist, samuti talisuplus ning 25 ja 50 meetri distantsid, kus aega ei võeta. Kokku tehakse 3000 starti.

"Osalejad on värvikad inimesed maailma eri paigust, kes tulevad võistlema, samuti sõpradega kohtuma ja Eestit avastama. Esimest korda toimub MM viiel päeval ja nii mahukana. Usun, et suudame korraldada ürituse, mis nii osalejatele, külalistele kui ka pealtvaatajatele kauaks meelde jääb," ütles võistluste peakorraldaja Hannes Viherpuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles