Spordiklubide külastatavus hakkab taas tõusma

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi26 omaniku ja treeneri Anžela Lomakina (esiplaanil) sõnutsi tuleb peale keha treenimise muuta ellusuhtumistki.
Klubi26 omaniku ja treeneri Anžela Lomakina (esiplaanil) sõnutsi tuleb peale keha treenimise muuta ellusuhtumistki. Foto: Urmas Luik

Osa treenijaid, kes aasta algul usinalt keha vormima hakkasid, on nüüdseks eri põhjustel juba treenimast loobunud. Ent peagi ootavad saalid järgmist spordihuviliste lainet: käes on aeg mõelda oma suvevormile.

Hopa TV treeneri Katrin Saare sõnutsi on nii mõnigi uusaastalubaduste andja treeningutest gripihooaja, ületreenimise või valede otsuste tõttu loobunud. Algaja asub end vormi ajama hoolimata treeneri soovitustest õhinal viis korda nädalas ja põleb seepärast kiiresti läbi.

Samuti proovib treeningutega alustaja tihtilugu korraga muuta kõiki­ oma halbu toitumis- ja trenni­harjumusi. “Selline lähenemine ei ole jätkusuutlik, viib eksimusteni, endas pettumiseni ja siis lüüakse käega kõigele,” avaldas Saare. “Siis uuesti alustamine nõuab jälle esimese sammu tegemist.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles