Vapruse, PJK ja Vändra kodumängud toimuvad plaanipäraselt

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kui eelmisel nädalal lükati karmi pakase tõttu vutiliigade matše edasi, on nüüd kindel, et selle nädala Premiumi liiga, esiliiga ja esiliiga B-tasandi mängud toimuvad planeeritud aegadel ja staadionidel.

Eesti jalgpalli liit (EJL) andis teada, et ilm on muutunud märksa pehmemaks, nii et temperatuuri tõttu kalendrit sel nädalal kohendada pole tarvis. Staadioneid ette valmistades on EJLi, klubide ja väljakute hooldajate koostöös tehtud suuri pingutusi, muu hulgas kunstmurukatteid hooldatud erisoolaga.

Töö väljakute hooldamisel jätkub lähipäevil, et kõik platsid viia võistlusmängudeks heasse seisukorda ja tagada mängude toimumine.

Seega on kõikidel huvilistel põhjust staadionidele kaasa elama minna, sest nädalavahetusel näeb Pärnumaal kõvasti vutti.

Premiumi liigas kohtub Pärnu Vaprus laupäeval kunstmurustaadionil Tartu Tammekaga.

Pühapäeval tuleb Vändra Vapruse esimene mäng uuel Vändra kunstmurustaadionil, kui vastu tuleb Võru Helios, kes eelmisel nädalal alistas PJK 2:0. Samal päeval mängib PJK kunstmurustaadionil Paide linnameeskonna U21 esindusega.

Kõik matšid algavad kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles