Leedulane võttis poodi enda hinnad kaasa

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto Leedu kelmist, kes korduvalt kaupluste turvakaamera vaateväljast läbi jalutas, riputati pärast esimesi kuritegusid ehituspoodide kassade juurde klienditeenindajatele hoiatuseks.
Foto Leedu kelmist, kes korduvalt kaupluste turvakaamera vaateväljast läbi jalutas, riputati pärast esimesi kuritegusid ehituspoodide kassade juurde klienditeenindajatele hoiatuseks. Foto: Kohtutoimik

Kui Pärnu ehituskaupluse klienditeenindaja möödunud aasta oktoobri­ hommikul tööle jõudis, oli iga kassaaparaadi juurde kleebitud Marius Vilbasise foto: kassapidajale ei tulnud esialgu meeldegi, et oli ise sama meest mõni päev tagasi teenindanud ja nõnda pika ninaga jäänud.

Läinud sügisel tabas rahvusvahelist ehituskaupluste ketti kelmuste laine. Septembrist oktoobrini läksid kallid tooted nii Eesti kui Läti ehituspoodides kaubaks tavalisest pea kümme korda madalama hinnaga. Septembris said kahju nii Riia kui Tallinna poed. Oktoobris oli järg Pärnu käes.

19. oktoobril sisenes Vilbasis Pärnu ehituspoodi, võttis müügisaalist sisuliselt kõige kallima Kärcheri survepesuri, kuid tasus kassas ettenähtud 639 euro asemel vaid 85.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles