Korvpallurid võitsid lahingu, kuid kaotasid sõja

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Eichfuss.
Timo Eichfuss. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kui Pärnu Sadam Balti liiga veerandfinaali avamängu kodusaalis Leedu tiimile Pasvalyse Pieno žvaigždesile suurelt kaotas (66:96), kinnitas peatreener Heiko Rannula, et kordusmatšis nad nii kehvalt enam ei mängi, vaid lähevad võitma. Täna sai selgeks, et tal oli tõsi taga.

Kuna liiga reglement näeb ette, et play-off'ist pääseb edasi see meeskond, kes kogub kahe mängu kokkuvõttes rohkem punkte, oli pärnakatel mängus täna pigem au, sest Leedu klubi kodusaalis 30ga võita on väga raske, kui mitte võimatu.

Pärnu kaotas küll avaveerandi kolme silmaga (17:20), kuid poolajaks oli seis viigis (39:39). Punkt punktis mäng jätkus teisel poolajal, mis lõppes kodumeeskonna kolmepunktilise eduga (62:59). Viimasel veerandil tegid meie poisid vahe kiirelt tasa ja pääsesid ettegi. Kolm minutit enne mängu lõppu juhiti juba kuue punktiga (71:77).

Lõpusireeni kõlades särasid tablool Pärnu 84:78 võidunumbrid. Viimane veerand võideti 25:16. 

Kahe mängu kokkuvõttes kaotati Leedu liiga keskmikule 24 punktiga.

Pärnakate resultatiivseimad olid Timo Eichfuss ja Siim-Markus Post 14 punktiga. Nemanja Miljkovic lisas 13 ning Saimon Sutt ja Rannar Raap 11 silma.

Sadama tiim näitas suurepärast visketabavust: kaheseid tabati 65 (25/38) ja kolmeseid 35 protsenti (6/17). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles