EKREst välja visatud linnavolinik pole ühegi fraktsiooniga liitunud (3)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel kuul EKREst välja visatud ja partei Pärnu linnavolikogu fraktsiooni juhi kohalt maha võetud Aare Arva.
Eelmisel kuul EKREst välja visatud ja partei Pärnu linnavolikogu fraktsiooni juhi kohalt maha võetud Aare Arva. Foto: Urmas Luik

Eelmisel kuul EKREst välja visatud ja partei Pärnu linnavolikogu fraktsiooni juhi kohalt maha võetud Aare Arva pole ühegi volikogu fraktsiooniga veel liitunud, ehkki rahvasaadiku sõnutsi on talle ettepanekuid tehtud.

"Olen aja maha võtnud, sest see kõik tuli mulle väga ootamatult," ütles Arva, kelle jutu järgi on tema liitumise üle tundnud huvi volikogu võimukoalitsiooni esindajad.

"Üksi pole mul mõtet volikogus olla, aga kellegagi liituma ma kohe ei tõtta. Lasen asjadel natuke seedida," märkis Arva. "Ehk saab asi selgemaks siis, kui volikogu komisjonid kuu teises pooles kokku tulevad."

Arva valiti eelmise aasta kohalikel valimistel EKRE nimekirjas Pärnu linnavolikokku 54 häälega.

Pärnu 39kohalise linnavolikogu võimuliidus on valimisliidu Pärnu Ühendab (7 kohta), Keskerakonna (7) ja IRLi (9)  esindajad. Võimuliidul on volikogus 23 kohta.

Opositsiooni moodustavad Reformierakond (9), EKRE (5) ja sotsiaaoldemokraadid (1). Pärast Arva parteist väljaheitmist on opositsioonil volikogus 15 esindajat.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles