Avati Pärnumaale tööle ja elama kutsuv veebivärav

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus veebiportaal kutsub inimesi Pärnumaale elama.
Uus veebiportaal kutsub inimesi Pärnumaale elama. Foto: www.parnumaa.ee

Tänasest on avatud Pärnu maakonda tööle ja elama kutsuv veebivärav www.parnumaa.ee, millelt leiab infot Pärnumaal elamiseks, töötamiseks ja õppimiseks.

Pärnumaa veebiväravasse on koondatud suuremate tööpakkujate tööpakkumised, nende hulgas töötukassa omad. Samuti sisaldab see teavet ettevõtluse kohta ja piirkondlikke kinnisvarapakkumisi.

Veebivärava kaudu leiab perearsti, lapsele lasteaia ja kooli ning huviringi. Veel näeb lehelt Pärnumaa koolide erialade nimekirja.

Ühtlasi on veebisait kui värav kohalike omavalitsuste lehtedele, et teada saada, milliseid teenuseid ja toetusi nad pakuvad. Peale selle on kogu info näha Pärnumaa kaardilgi.

Veebivärav on valminud koostöös Pärnu linna, Pärnumaa omavalitsuste liidu ja Pärnumaa arenduskeskusega ning seda on rahastatud Euroopa regionaalarengu fondi meetme "Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks" projektist "Pärnumaa elu- ja töökoha programm 2017–2019".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles