Ettevõtted juba otsivad suveks abikäsi

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise spaa hotelli ja toitlustusse vajatakse suveks lisatöötajaid umbes 15–20. Pildil Tervise ravispaahotelli buffet-restorani saaliteenindaja Raini.
Tervise spaa hotelli ja toitlustusse vajatakse suveks lisatöötajaid umbes 15–20. Pildil Tervise ravispaahotelli buffet-restorani saaliteenindaja Raini. Foto: Urmas Luik

Hooajatöötajate otsing kogub suvepealinnas juba tuure, esimesed pakkumised on tööportaalides üleval. Kuid töötajate värbamine saab suurema hoo sisse töötukassa Pärnu osakonna­juhataja Gerli Metsa hinnangul 4. aprillil Pärnumaa töö- ja karjäärimessil.

Pärnu ühe populaarsema pitsarestorani Steffani juhataja Ave Kallaste sõnutsi on nemad suvetöötajate otsingut just alustanud. “Palkame suveks 60 inimest,” märkis ta. Hooajatöötajate leidmisega ei ole Steffani restoranil Tammiste kinnitusel probleeme. “Peab lihtsalt vaeva nägema.”

AS Strandi toitlustusjuht Ingrid Abram tõdes, et kuna toitlustusosakond on suur ja on palju, mida õppida, siis peetakse oluliseks, et uus töötaja saaks enne suurt hooaega rahulikult oskusi ja teadmisi omandada ning meeskonda sisse elada: kaks kuud on selleks paras aeg. “Arvestades sellega, et hotelli toitlustusosakonnas on just suvi ja puhkusteaeg väga töine, palkame suveks ikka päris palju abilisi. Täpset arvu ma öelda ei oska, aga üle kümne küll,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles