Kultuurisõbra tiitel anti kahele Pärnu ettevõttele

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn, EESTI 07.03.2018
Kultuuriminister Indrek Saar andis üle tunnustused ettevõtetele ja eraisikutele, kes panustasid möödunud 2017. aasta jooksul kultuurivaldkonna heaks. 
Minister of Culture Indrek Saar gives awards of the Culture Friend 2017. Private individuals, institutions, companies and organisations will be honoured who have made a financial contribution or supported activities in the cultural field.
tl/Foto Tairo Lutter/EESTI MEEDIA
Tallinn, EESTI 07.03.2018 Kultuuriminister Indrek Saar andis üle tunnustused ettevõtetele ja eraisikutele, kes panustasid möödunud 2017. aasta jooksul kultuurivaldkonna heaks. Minister of Culture Indrek Saar gives awards of the Culture Friend 2017. Private individuals, institutions, companies and organisations will be honoured who have made a financial contribution or supported activities in the cultural field. tl/Foto Tairo Lutter/EESTI MEEDIA Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kolmapäeval tunnustas kultuuriminister pidulikul vastuvõtul eraisikuid ja ettevõtteid, kes on aasta jooksul rahaliselt või teenustega panustanud kultuuri arengusse. 

Tänavu pälvis kultuurisõbra tiitli 30 eraisikut ja ettevõtet.

Kultuurisõbra tiitli pälvis Pärnu ettevõte Trimetall OÜ Endla teatri lavakujunduste toetamise eest.

Ramirent Baltic AS on 15 aastat toetanud Pärnu Harmonica festivali ja pälvis selle panuse eest kultuurisõbra tiitli.

Kultuuriministeerium tunnustab kultuurivaldkonna toetajaid 2012. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles