Galerii: Pärnus toimus taimetoidule pühendatud päev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 11 algas Pärnu kolledžis taimetoidupäev, kus kogu perel avanes võimalus tutvuda nii Eesti päritolu kui välismaiste taimsete toodetega, osaleda loengutel ja diskussioonidel, töötubades ja vaadata filmi.

Korraldajate hinnangul käis täna sündmust uudistamas 420 inimest.

Täistaimset ja tervislikku toitumist tutvustasid toidumessi loengu- ja filmikava fookuses olid  tänavu toidupüramiid ja laste tervis.

Esinesid Kadri Aavik MTÜ Eesti Vegani Seltsist ja Eesti perearstide seltsi juhatuse esimees Le Vallikivi. Loengu teemal, miks ja mida me sööme, pidas Andrei Kolotšev. Anniina Ljokkoi esitles raamatut "Väikesed veganid" ja kommenteeris laste taimetoitluse ümber keerlevaid müüte.

Loomade õigustest ja eetikast rääkis loomakaitseorganisatsiooni Nähtamatud Loomad president Kristiina Mering. Balti keskkonnafoorum korraldas vestlusringi ohtlike ainete kohta. Koos vaadati ja arutleti filmi "What The Health" ("Mida tervist!") üle.

Üritus kestab õhtuni välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles