Galerii: spaanädal on avatud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu spaanädalaga tähistatakse Pärnu kuurordi 180. aastapäeva. Sel puhul avati täna kuurordi juubelinäitus Estonia hotelli fuajees.

Näituse avamisega sai ühtlasi piduliku avapaugu 10.–18. märtsini toimuv Pärnu spaanädal.

Spaanädala puhul kehtivad Pärnu spaades ja kuurorthotellides eripakkumised. Samuti toimuvad teemapäevad, kus saab nautida erilisi saunarituaale koos saunameeste ja mudanaistega.

"Spaahoolduste hulgast leiab iga külastaja midagi meelepärast. Näiteks korraldatakse spaanädalal ööspaa, et külalised saaksid puhkusest maksimumi võtta," selgitas Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp.

Turismiloolase Tiit Kase sõnul saabusid esimesed "suvekülalised" Pärnu jõe kallastele juba 11 000 aastat tagasi, kuid Pärnu kuurordi lugu sai alguse 1830ndatel.

"Tänapäeva spaad ühendavad endas meie iidse saunakultuuri ja pea kahe sajandi pikkuse kuurorditraditsioonid kaasaja spaakultuuriga," lisas Kask.

Spaanädala eesmärk on suurendada Pärnu külastatavust madalhoojal ja elavdada kohalike elanike spaade külastamist.

Eelmise aasta spaanädalal oli 10 000 külastajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles