Vändra ratsutaja võitis Havensi ponikarika etapi

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra ratsasportlased näitasid Tondil takistussõidus klassi. Pilt on illustratiivne.
Vändra ratsasportlased näitasid Tondil takistussõidus klassi. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Vändra ratsaspordiklubi esindaja saavutas nädalavahetusel Tondil Havensi Ponikarika väikesel ringil esikoha.

Pingelises konkurentsis tõid puhta sõiduga võidu Carmen Melts ja tema poni Vip 90 sentimeetri kõrguste tõkete ületamisel. Väikeponide karikavõistlustel sai Melts ponil MC Good Boy samuti vigadeta sõites seitsmenda koha ja suurelt ringilt naasis paar Melts-Vip koju viienda kohaga.

Vändra klubi esindas väikeponide karikasarjas veel Nete Liis Kapral ponil MC Good Boy, kellel ebaõnnestus viimane tõke ja kes seetõttu platseerus 42ndaks. Samuti osales mõõduvõtul vändrakas Karmen Udeküll, kes seekord esindas Saaremaa ratsaspordiklubi ja saavutas teise koha Havensi suurel ringil ja 15. tulemuse väikesel ringil poniga Wild Beauty.

Meltsa treener Maila Kukk sõnas, et võidu üle on eriti hea meel, kuna talveperioodil on klubis harjutusvõimalused maneeži puudumise tõttu piiratud. Samuti oli Melts haiguse tõttu mõnda aega enne Tondil võistlemist haige ja treeningutest eemal.

"Konkurents oli tugev ja sõitjaid üllatavalt palju, suurel ringil näiteks üle 40," rääkis Kukk. "Paljud, kes treenivad maneežis, langesid ju välja, seega on tulemus väga hea." Samal ajal nentis ta, et klubi võistlejad on üldiseltki ju heal tasemel, mida näitab tõsiasi, et võistlustel jõutakse pea alati poodiumile.

Havensi Ponikarikas on talvine poniratsutajate takistussõidusari. Sarja raames toimub neli etappi ja finaalsõit. Viimane etapp seisab sportlastel ees Rahula tallis 24. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles