Galerii: kaubanduskeskuses näeb kõiki sõudekeskuse võistlustöid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest avaneb Pärnu Port Artur 2 teisel korrusel võimalus visata pilk peale kõigile kümnele Pärnu Rääma sõudekeskuse võistlustööle.

Plaanide kohaselt ripuvad tööd seal 31. märtsini.

Võitis ideekavand "Vesilik", mille autorid on Karli Luik, Johan Tali, Kirke Päss, Mae Köömnemägi ja Harri Kaplan arhitektuuribüroost Molumba OÜ.

Sõudeklubi president Toomas Rapp selgitas, et konkursile laekunud tööd ületasid klubi ootusi nii arvu kui ka arhitektide loominguliste lahenduste poolest, kohati kombates ja ületades lähteülesande piire.

Sõudekeskus ehitatakse valmis kahes etapis. Möödunud aasta oktoobris allkirjastasid Pärnu linnavalitsus, kultuuriministeerium ja MTÜ Pärnu Sõudeklubi ühiste kavatsuste protokolli, mille alusel finantseeritakse ja rajatakse aastatel 2018 ja 2019 sõudekeskuse I etapp (sõudeelling ja peahoone I ehitusjärk) kogusummas kuni 2,4 miljonit eurot. II etapi rahastus ja ehitusaeg pole fikseeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles