Zelinski: Rahaga ei osta tulemusi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse preatreener Indrek Zelinski.
Pärnu Vapruse preatreener Indrek Zelinski. Foto: Gertrud Alatare

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond sai Premiumi liigas üle­eile silma pähe, kui viigistas võõrsil Paide linnameeskonnaga 2:2. Domineerivamaks pooleks kujunes Paide, kuid Vaprusel õnnestus lüüa kaks imelist väravat.

Kui esimesel poolajal istus Pärnu kompaktselt kaitses ja Paide ei tormanud rünnakule ummisjalu, pöörati teisel poolajal kõik pea peale: Paide tõstis tempot ja üritas suuremate jõududega rünnata, jättes pärnakatele rohkem ruumi. Vapruse peatreeneri Indrek Zelinski arvates oli viik mängupilti arvestades õiglane tulemus. 

“Esimesel poolajal ei olnud meil vajadust rünnata ja Paidegi ei tahtnud kõrgelt pressida. Mulle tundus see natuke naljakas,” rääkis loots. “Võidu võti oli kompaktne kaitse. See on ja jääbki sel hooajal meie edu võtmeks. Mida raskem on meile väravat­ lüüa, seda kärsitumaks muutuvad vastased. See omakorda annab meile vasturünnaku võimalusi.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles