Võistlussarja "Huvitav teadus" võitis Mai kool

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai kooli võidukas võistkond.
Mai kooli võidukas võistkond. Foto: Erakogu

Pärnu Koidula gümnaasiumi haridusprogrammi "Huvitav teadus" võistlusmängudel võidutses Mai kooli võistkond.

Üldvõitjaks tuli Mai kooli 9.c klassi võistkond koosseisus Karl Mattias Tammeniit, Elisa Annamaa, Rigo Sildoja, Nele Liis Sams, Aleksander Jõepera, Karl Vilhelm Pulk ja Birgit Hallimäe.

Teise koha pälvis Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond: Rasmus Ihermann, Margareeta Rebane, Kristal Väisa, Lisett Soomäe, Johanna Kasenurm ja Karolin Tsuiman.

Kolmanda koha teenis Kuninga tänava põhikooli tiim, kuhu kuulusid Gerhard Lindt, Mikk Saarse, Kaisa-Kriki Kais, Sander Ruut, Kerttu Roosme ja Tuuli Tamm.

Mängude sarjas osalesid Tõstamaa keskool, Sütevaka humanitaargümnaasium, Kuninga tänava põhikool, Vanalinna põhikool, Paikuse põhikool, Ülejõe põhikool, Rääma põhikool ja Mai kool.

Võistlussarja "Huvitav teadus" neli võistlusmängu toimusid jaanuarist märtsini.
Võistlussarja "Huvitav teadus" neli võistlusmängu toimusid jaanuarist märtsini. Foto: Erakogu

Sarja neli võistlusmängu toimusid jaanuarist märtsini. Alustati "Kuldvillaku" stiilis majandus- ja ettevõtlusmänguga, seejärel pandi osalejate teadmised proovile ajaloos ja ühiskonnas. Kolmas osa keskendus loodusainetele ja viimasena võisteldi matemaatikas ja füüsikas.

Võistlusmängudest ja õppereisidest koosnev haridusprogramm "Huvitav teadus" on mõeldud Pärnu põhikoolide vanema astme õpilastele eesmärgiga suurendada õpilaste avastusrõõmu ja ettevõtlikkust, samuti huvi teaduse ja tehnoloogia vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles