EAS toetab Weekend Festivali välisturundust 65 000 euroga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival.
Weekend Festival. Foto: Toni Läänsalu / Postimees / Scanpix

Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) toetab Pärnu Weekend Festivali korraldajat Weekend Festival Baltics OÜd 65 000 euroga selleks, et turundada festivali välisriikides.

"Nii nagu meede ette näeb, kasutame seda välisturul reklaamimiseks, et saada festivalile rohkem väliskülastajaid," ütles Weekend Festival Balticu meediajuht Gunnar Viese BNSile.

Seejuures tehakse turundust eelkõige Eesti lähiriikides: Lätis ja Soomes. Viese sõnutsi töötavad korraldajad ka Venemaa suunal.

Möödunud aastal jõudis muusikafestivali korraldav Weekend Festival Baltic kasumisse, millega kaeti 2016. aasta kahjumit.

Ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kuigi ürituse organiseerimine jäi mullu peamiselt artistitasude kallinemise tõttu väikesesse kahjumisse, suutis ettevõte tänu artistivahendusele ja produktsiooniteenuste pakkumisele 2017. aasta lõpuks kasumisse jõuda ning seejuures lahenes eelmise aruandeaasta lõpus tekkinud negatiivse omakapitali probleem.

Osaühingu käive oli mullu 4,3 miljonit eurot, kasvades aastaga 21,3 protsenti. Aruande perioodi puhaskasum oli mullu 447 800 eurot, aasta varem langes ettevõte 481 900eurosesse kahjumisse.

Weekend toimub tänavu 16.–18. augustini. Festival on kinnitanud, et kolmel päeval esinevad teiste artistide hulgas David Guetta, Post Malone, Alan Walker ja Axwell & Ingrosso.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles