Kutsehariduskeskus tunnustas parimaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna tunnustas Pärnumaa kutsehariduskeskus parimaid õpilasi ja töötajaid. 

Kontserdil-aktusel astusid üles kutsehariduskeskuse tantsijad ja lauljad ning toimus iga-aastane moe-show, rääkis õppeasutuse avalike suhete juht Anneli Rabbi.  
Kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp tänas ja tunnustas kõiki teise poolaasta parimaid õppureid, sportlasi ja kutsevõistlustel osalemuid tänukirja ning meenega. Tunnustuse pälvisid aasta õpilased: aasta tegija Rika Rehe, aasta uustulnuk Thea Kask, aasta üllataja Birgit Tamm, aasta abiline Kristi Lember, aasta säravaim täht Sirli Israel, aasta aktiivseim õppegrupp K-10A ja aasta tiim – kutsehariduskeskuse õpilasesindus.

Hea kooli parimate tegijate tunnustustiitlid said kutsehariduskeskuse töötajadki:  aasta kutseõpetaja Külli Šorin, aasta rühmajuhataja Elje Teesalu, aasta üldainete õpetaja Rita Pillisner, aasta töötaja Varje Tipp, aasta pühendunud töötaja Anne Toiger, aasta õpetaja/töötaja Angela Jõumees ja aasta meeskond, kelleks on raamatukogu kollektiiv.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse hõbedased teenetemärgid anti pikaaegse töö eest kutsehariduses Rein Volbergile, Urmas Ailtile, Saima Saarele ja Silver Lillele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles